onsdag, oktober 13, 2010

Livet...precis som de ska va!

Dagen började med en föreläsning om gainomax på universtitet med business klassen, rätt så intressant men ja hade sjukt svårt att koncentrera mig då jag vill sova all the time, plus det mesta som de sa hade vi redan gått igenom med klassen waaaay back yo! Vi ligger före universitets people jaaao, no joke! ( It is a joke!)
Nä men...föreläsningen slutade tidigare än förväntat så de blev en galet lunch, synd att maten inte var den bästa men man tager vad man haver (?). Eftersom enviro lektionen var canceled så bestämde hiba och jag att vi skulle dra till bibloteket istället....däckade på 10 min. Hur skönt som helst att sova..gjorde typ inget vettigt idag, ganska svårt med tanke på att vi bara hade 1 riktig lektion och de va som eget arbete, kunde ha varit hemma och jobbat jävel men nä!

När ja kom hem var tanken att ja skulle ta en powernap, blev att sova bort 2 timmar. Helt ärligt...borde förbjudas från att ta powernaps, lyckas alltid vakna 2-3 timmar late. Nu ska plugga lite inför presentationen imorn och sen catch som zZz... BYE! =D

Inga kommentarer: