onsdag, november 04, 2009

life is good..

Ey what's crackalackin?!

Hann inte skriva något igår efter att jag kom hem från stan...hahah naaaat pallade inte kriga bara.

Igår var det en galet skön dag, efter skolan så satt vi kvar och planerade halloween festen som vi ska ha idag för IB. Det gick kanske inte så bra som det kunde ha gått men vi hann iaf komma fram till vad som behövdes osv. Blev lite kaos när vi skulle till stan just för att Victoria var spårlöst försvunnen...and y'all know you can't leave a person behind..
Efter att ha ringt typ 30 gånger så fick vi reda på att hon och Ida hade dragit till stan...så det var bara att dra dit och möta dom....WE WALK!! :)

Anywayz...had to EAT så det blev frasses, galet gött :) Efter det gick vi på jakt efter nya tee's åt Wall-E...and believe me, we looked everywhere

Vi drog till H&M men där fanns det inga snygga, sen blev det The Store..för dyrt, STALE men där ville vi bara köpa allt som fanns..this was prolly a sign...

Anywhooooz, så fortsatte jag och Wall-E till "The Stadium" (fick veta att det hette så igår) på jakt efter mjukisbyxor ist och då...guess what?! WE FOUND A TEE!!! En jävligt snygg en också. Jag hittade en Hoodie som matchar hans tee också, galet nice, ska kriga med mom om att få den.

Gotta go now, holla back lejtööör...(återkommer med track of the daaaay)

Pees, löve änd önderständing/ Stepher


Inga kommentarer: