fredag, december 04, 2009

oh I forgot,..

haha nu palar ja inte...ja glömde berätta om min dag (skoldag)...
Om ni undrar varför ja skriver på engelska ibland så äre för..............att ja känner för de så F*CK OFF! ;)

Nä men efter äckelskolan så va Jag och Hiba tvugna att stanna kvar, satt på biblan och pluggade lite matte. Det gick super bra, naaaat jäkla Matte B,C och E..(är inte säker på vilken av dom vi läser just nu, tror att det är alla. Anywhoos, efter det så vare eleza möte som gick som det brukar gå när Lionel är med, BAD...mycket skratt :) Efter det mötet så träffade jag Walt, vi satt och snackade lite vid skolkafeterian och sen drog vi till IB christmas party...KAOS!!

Vi började leka med ljusen som om vi va 5 år igen but believe me...mighty fun! Efter blev alla vi uttråkade, Rob taggade hem, Walt med så Jag, Hiba och Melika bestämde oss för att gå på äventyr(Märker nu hur små vi låter men men) eftersom det inte är ofta man är kvar på skolan när det är completely dark liks. Hursomhelst så drar vi ner till källaren för att se att HR klassen har en TV!!

Them muthafudgers been watchin' mah gurl Oprah while I've been stuck in class...what the hey?!

Nä men vi fortsatte att gå runt och upptäckte en massa rum som vi inte visste fanns...sick faktiskt, dessutom skrämde vi upp varandra var 10:e minut. Now we know all them secrets östra ;)

Inga kommentarer: